Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

Data, dzień tygodnia

Jadłospis

poniedziałek, 17.03.2025

I danie: Zalewajka z białą kiełbasą i ziemniakami

II danie: Naleśniki z owocami, sos czekoladowy, sos owocowy

Deser: Jabłko

Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja

wtorek, 18.03.2025

I danie: Zupa pomidorowa z makaronem

II danie: Pieczeń rzymska, ziemniaki, marchewka z groszkiem

Deser: Jogurt owocowy

Alergeny: seler, gluten, mleko

środa, 19.03.2025

I danie: Krem z białych warzyw z grzankami

II danie: Gulasz mięsny w sosie grzybowym, kasza pęczak, brokuł gotowany

Deser: Jabłko

Alergeny: seler, gluten

czwartek, 20.03.2025

I danie: Barszcz ukraiński

II danie: Kluski na parze, sos śmietanowo-jogurtowy z cynamonem

Deser: Banan

Alergeny: seler, gluten, mleko

piątek, 21.03.2025

I danie: Krupnik z ziemniakami

II danie: Makaron pióra z kurczakiem w sosie szpinakowym

Deser: Jabłko

Alergeny: seler, gluten

Wszystkie zupy gotowane są na wywarze mięsnym, ze świeżymi warzywami i natką pietruszki.

Szkoła zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie wynikających z przyczyn niezależnych.